Despre
AIRCLOUD

AIRCLOUD.ro este o companie de hosting cu sediul în București, România, ce este parte a proiectului WEBCEPT.RO. Firma a luat naștere în anul 2021, cu scopul de a oferi servicii de calitate în domeniul hosting-ului.

Aspectul principal care ne diferențiază de concurență este tipul de hosting pe care îl oferim și calitatea acestuia. Colaborăm provideri mondiali renumiți de Cloud Hosting și folosim infrastructura acestora de CLOUD. Vitezele de internet ating și 10Gbps și punem la dispoziție resurse garantate semnificativ mai mari decât companiile de web hosting din România.

01234567890

Provideri IaaS (Infrastructure as a Service)

0123456789001234567890+

Website-uri găzduite

https://aircloud.ro/wp-content/uploads/2021/08/cloud-slider.png

Scurt istoric
și obiective

2020: Ideea și demersul

Anul 2020 a fost anul în care, datorită creșterii volumului de clienți ce doreau să treacă în mediul online, am observat nevoia reală a unui provider de hosting calitativ. Ne loveam întotdeauna de viteză mică, limitări ale serviciilor, email-uri ce ajungeau în SPAM. Atunci am decis că este nevoie să luăm responsabilitatea în mâinile noastre și să găzduim noi website-urile clienților. Observând performanțele și îmbunătățirile, am decis să începem scalarea acestui business.

2021: Deschiderea

După un research amănunțit, după discuții cu furnizori și stabilirea celor mai buni furnizori pentru serviciile noastre, am pus la punct serviciile și am început construcția website-ului și a platformei de clienți. În Decembrie 2021 am finalizat totul și am decis să lansăm serviciile de CLOUD HOSTING.

2022 început: Noi servicii

Ne propunem ca în anul 2022 să introducem noi servicii de CLOUD, precum: Cloud Storage, Cloud Servers, Servere Dedicate, Certificate SSL, Licențe și multe altele. Stați aproape pentru a descoperi cele mai performante servicii de CLOUD și cele mai avantajoase oferte.

2022 final: Partner Opportunity

Ne dorim să ajutăm toți antreprenorii care doresc să pornească pe acest drum, cel al CLOUD Hosting-ului. De acceea, ne propunem ca din momentul în care acumulăm destulă experiență și ne lovim de toate problemele, să punem la dispoziția antreprenorilor infrastructura, know-how-ul și sisteme noastre pentru a-și putea deschide un business ușor și fără bătăi de cap.

Statistici informative
ale companiei

Fiind o companie de CLOUD HOSTING deschisă în anul 2021, încercăm să fim transparenți cu toate statisticile noastre și vă ținem la curent în permanență cu dezvoltarea infrastructurii. Momentan, cifrele de mai jos sunt cele cu care am pornit la drum, urmând să le actualizăm imediat ce acestea cresc.

0123456789001234567890+

website-uri găzduite

0123456789001234567890

domenii înregistrate

01234567890

servicii disponibile

https://aircloud.ro/wp-content/uploads/2021/08/CDN-Content-delivery-network-e1629828578757.png

Ce înseamnă
CLOUD HOSTING?

Spre deosebire de găzduirea tradițională, CLOUD HOSTING folosește mai multe servere virtuale sau fizice interconectate. O găzduire tradițională este bazată pe un singur server.

Găzduirea în cloud face ca aplicațiile și site-urile web să fie accesibile folosind resurse CLOUD. Spre deosebire de găzduirea tradițională, soluțiile nu sunt implementate pe un singur server, ci există o rețea de servere cloud virtuale și fizice conectate ce găzduiește aplicația sau site-ul web, asigurând o mai mare flexibilitate și scalabilitate. – IBM

SPAMVOID
Eliminăm SPAM-ul

Știm că foarte multe companii au probleme cu primirea și livrarea email-urilor. Soluția SPAMVOID, în premieră în România, este un instrument pus la dispoziție cu ajutorul unei companii din Canada ce oferă soluții de internet și comunicare.

Ajungi doar în INBOX

SPAMVOID este un serviciu SMTP în CLOUD ce împiedică email-urile tale să ajungă în folderul SPAM al destinatarului. Această soluție schimbă frecvent adresa IP a email-ului tău și nu permite ca acesta să trimită email cu o adresă IP ce se află în blacklist. Acest lucru înseamnă că vei trimite întotdeauna email cu o adresă IP de încredere.

Securitate la primire

Serviciul SPAMVOID se aplică și pentru tine. Detectăm în timp real toate email-urile suspecte și le carantinăm. Nu va trebui să îți mai faci griji că pe email-ul tău pot ajunge viruși, malware, troieni sau alte tipuri de fișiere suspecte.

Îți dorești să faci
parte din echipă?

Suntem întotdeauna în căutare de oameni pasionați și dornici să se afirme într-un domeniu într-o continuă dezvoltare. Dacă vrei să lucrăm împreuna, trimite-ne un CV la adresa careers@aircloud.ro.
https://aircloud.ro/wp-content/uploads/2019/09/blog-16-640x427.jpg
logo png

Soluții CLOUD complete pentru orice tip de afacere. Fii pregătit să îți scalezi afacerea la următorul nivel!

Social Media

Fii la curent cu toate noutățile și află toate promoțiile înaintea tuturor.

Copyright 2021. AirCloud.RO – a WEBCEPT Company. Toate drepturile sunt rezervate.

Copyright 2021. AirCloud.RO – a WEBCEPT Company. Toate drepturile sunt rezervate.